Despre noi

Sunt Claudiu Dragomir, 48 ani împliniți și îți respect timpul, așa că o să fiu succint!

Sunt  două probleme pe care eu și echipa mea vrem să le abordăm. O problemă este îngrijirea și igiena personală a persoanelor în vârstă sau imobilizate/greu deplasabile – acestea au nevoie ca noi toți sau poate chiar mai mult, de îngrijirea părului, a feței, a mâinilor și picioarelor, mai ales a unghiilor și bătăturilor. O altă problemă este asigurarea unui venit suplimentar femeilor care nu pot participa pe piața muncii în forme standard de angajare pentru că îngrijesc la rândul lor alte persoane – copii, bătrâni, persoane cu dizabilități – sau nu au acces la locuri de muncă în mediul rural.

Interviu Claudiu Dragomir

Cine sunteți?

Sunt Claudiu Dragomir, 48 ani împliniți și locuiesc în Timișoara.

Care este problema sociala pe care doriti sa o abordati?

O problemă ce dorim să o abordăm este îngrijirea și igiena persoanală a persoanelor în vârstă sau imobilizate/greu deplasabile.

Altenativa reprezentată de concurență, sunt soluții parțiale la problemele pe care vrem să le adresăm, fapt ce prezintă avantaje  pentru intreprinderea noastră. În primul rând, contribuie mult la ideea unei alternative și la crearea unei oferte viabile, chiar dacă parțiale, dar mai ușor de remarcat și de integrat către clienți.

Putem spune că sunt concurenți direcți saloanele ce oferă servicii de estetică și înfrumusețare în arealul apropiat, dar, aceștia au afacerile bazate pe competitivitate și nu sunt dispuși să suporte costurile prestărilor de servicii în afara sediului/punctului de lucru, să nu dețină controlul asupra profitului, să nu acumuleze beneficii proprii sau să renunțe la bunurile patrimoniale.

Avem nevoie de spații și activități care să creeze mai multă conexiune între cei care prestează servicii și clienți, mai ales acei îndepărtați social, adesea oameni simpli dar care înca au puterea de a presta/recepționa. Prin soluția propusă, interconectăm/implicăm cele două părți, construind abilitățile, oferind instrumentele și susținerea necesară pentru a ne “reconecta” la umanitate. Schimbul de resurse (disponibilitate pentru mobilitate) este soluția propusă de noi.