Sunt Claudiu Dragomir, 48 ani împliniți și îți respect timpul, așa că o să fiu succint!

Sunt  două probleme pe care eu și echipa mea vrem să le abordăm. O problemă este îngrijirea și igiena personală a persoanelor în vârstă sau imobilizate/greu deplasabile – acestea au nevoie ca noi toți sau poate chiar mai mult, de îngrijirea părului, a feței, a mâinilor și picioarelor, mai ales a unghiilor și bătăturilor. O altă problemă este asigurarea unui venit suplimentar femeilor care nu pot participa pe piața muncii în forme standard de angajare pentru că îngrijesc la rândul lor alte persoane – copii, bătrâni, persoane cu dizabilități – sau nu au acces la locuri de muncă în mediul rural.

Soluția ce ți-o propun este:

prestarea serviciilor de îngrijire și igienă personală a persoanelor în vârstă sau imobilizate/greu deplasabile (care sunt disponibili aproape toată ziua și în fiecare zi) în confortul și intimitatea casei, reședinței sau patului de spital, prin formarea și susținerea unei rețele mobile de frizeri/coafori/ manichiuriști în rândul femeilor care nu pot participa pe piața muncii în forme standard de angajare astfel încât pot alege ele însele programul lor de lucru

„Gândește-te la soluție ca la un copac, pentru a da roade are nevoie de trunchi și rădăcină (ideea și echipa), dar fără ramuri și frunze (resurse și apreciere) nu va reuși. Pentru a reuși în acest demers am atras alături de mine o echipă, dar începutul este mai greu, fapt pentru care te invit să îți arăți respectul pentru cei care au nevoie de el – contribuie și implică-te alături de noi și susține acestă campanie!”